De eerste jaren na mijn afstuderen werkte ik als zaalarts in onder andere de inwendige geneeskunde en de spoedeisende zorg. Een waardevolle periode, maar ik besloot dat het beroep van huisarts toch beter bij me paste. En dat doet het nog steeds. Ik vind het mooi om mensen te begeleiden in hun ziekte of op weg naar gezondheid, in verschillende fasen van hun leven. De continuïteit maakt het vak zo bijzonder. Na de huisartsopleiding en een jaar van waarnemingen op verschillende plekken heb ik mij in 2003 gevestigd in Ede, samen met dr Dekkers.
Het is mijn overtuiging dat een belangrijke manier om tot betere zorg te komen het bevorderen van samenwerking is. Niet alleen met de specialisten in het ziekenhuis, maar ook met andere zorgverleners in de eerste lijn: fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen en de wijkverpleging om er maar een paar te noemen. Daar steek ik veel energie in.
Mijn speciale interesse in het vak is toch wel het bewegingsapparaat. Van 2013-2015 heb ik de kaderopleiding bewegingsapparaat gedaan aan de Erasmus universiteit van Rotterdam. Zo ben ik beter geworden in de behandeling van klachten aan spieren en gewrichten. Sinds mei 2017 doe ik een spreekuur speciaal bedoeld voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat, ook voor mensen die bij andere huisartsen staan ingeschreven.
Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen: een zoon en een dochter. Binnenkort gaat mijn zoon studeren, dus helaas wordt het een beetje leger in huis..

BIG-nummer: 19046587201

Aanwezig op:
Maandag: 08.00-17.00
Woensdag: 08.00-17.00