Ik ben sinds 2017 huisarts en vanaf 2019 werkzaam bij Huisartsenpraktijk de Tulp. Ik heb Voeding en Gezondheid gestudeerd aan de Wageningen Universiteit en daarna heb ik de master geneeskunde (SUMMA) aan het UMC in Utrecht gevolgd.

Na mijn studie ben ik promotieonderzoek gaan doen naar de relatie tussen hart- en vaatziekten en geheugenproblemen aan het Julius Centrum in Utrecht en de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2013 ben ik op dit onderwerp gepromoveerd. In die periode heb ik ook op een geheugenpolikliniek gewerkt.

De huisartsopleiding heb ik gevolgd aan het UMC in Utrecht. Sinds 2017 werk ik als huisarts in de regio Ede. Per 1 juli 2020 ben ik toegetreden tot de maatschap Huisartsenpraktijk de Tulp.

Wat mij aanspreekt aan het huisartsenvak is de langdurige band die je opbouwt met patiënten en de diversiteit in mensen en aandoeningen die ik in mijn werk tegenkom. Ik vind het mooi om mensen te begeleiden in hun ziekte, hen te steunen als het (even) zwaar is of ze te helpen bij het herstel van ziekte. Ook probeer ik in te zetten op de preventie van ziekte door een gezonde leefstijl te promoten.

Ik ben getrouwd en heb vier prachtige dochters. We wonen in Bennekom, de plek waar ik als kind ook ben opgegroeid.

Ik hoop u de komende jaren te leren kennen en zal mijn best doen om u gezond te houden of te maken!

BIG nummer dr.ir.Jochemsen 69912847501

Aanwezig op:
Maandag: 08.00-17.00
Dinsdag: 08.00-17.00
Vrijdag: 08.00-17.00