Dokter van den Aker zal van september 2023 tot december 2024 werkzaam zijn in onze praktijk als Huisarts in opleiding. Dokter van den Aker is al een geregistreerd arts. Zij zal zich de komende jaren specialiseren in het huisartsen vak. Dokter den Aker werkt onder de supervisie van huisarts H.D. Westerlaken en H.M. Jochemsen.

Zij stelt zich graag aan u voor;

In 2021 behaalde ik mijn masterdiploma voor de opleiding geneeskunde in Nijmegen, de stad waar ik al bijna 10 jaar met veel plezier woon. De afgelopen jaren heb ik werkervaring opgedaan met kwetsbare ouderen in een verpleeghuis in Cuijk en bij de kindergeneeskunde in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Tijdens mijn opleiding wist ik eigenlijk al wel zeker dat het Huisartsenvak het meest bij me past. De laagdrempeligheid en de variatie in patiënten en hun hulpvragen spreekt me erg aan. Het mooiste van het vak vind ik het mogen zien van de mens achter de patiënt in de spreekkamer. Ik wil dan ook graag samen kijken wat de beste oplossing is voor u. Ik zie u graag het komende jaar op mijn spreekuur.

 

 

 

BIGnummer: 99929160101