Inschrijven

Het vinden van een huisarts in een nieuwe woonplaats is niet meer vanzelfsprekend. Ook in de gemeente Ede horen wij deze signalen steeds vaker.  Wij vinden het belangrijk dat iedereen een huisarts heeft, dicht bij huis.

De praktijk zal om die reden de komende periode open zijn voor patiënten die nieuw in Ede zijn komen wonen in de postcode gebieden 6711, 6712 of 6713.

Wanneer de toestroom te snel gaat, kan het voorkomen dat we tijdelijk sluiten. We zorgen er in die tijd voor dat de administratie rondom het inschrijven van nieuwe patiënten op orde is. Een van die taken is uw patiëntendossier. Het is belangrijk dat ziektes en allergieën goed in het dossier staan om u goed en veilig te kunnen helpen. Dat is een nauwkeurige en tijdrovende klus.

Wanneer u nieuw in Ede bent komen wonen en woonachtig bent in postcode gebied 6711, 6712 of 6713 kan u telefonisch contact opnemen met de praktijk of langskomen voor het afhalen van een inschrijfformulier.

Heeft u al een huisarts in Ede of bent u niet woonachtig in bovengenoemd postcodegebied? Op de website van Huisartsen Gelderse Vallei kan u gebruik maken van de zoekfunctionaliteit. Deze laat zien welke praktijken plaats hebben voor nieuwe patiënten.

https://www.huisartsengeldersevallei.nl/huisartsenpraktijken

Meer nieuws