Misschien heeft u het al via de media vernomen: het is moeilijk om waarnemend huisartsen in vakantietijd te vinden. Dit geldt ook voor onze praktijk.
Met veel puzzelen is het ons gelukt om de hele zomer open te blijven. De bezetting zal helaas niet altijd voltallig zijn. In de periode half juli tot eind augustus zal er op de meeste dagen maar één in plaats van twee huisartsen per dag aanwezig zijn.

Ook de bereikbaarheid van de praktijk zal op sommige dagen beperkt zijn. Voor dringende vragen die niet kunnen wachten, kan u ons altijd bereiken op ons vaste telefoonnummer, kies optie 1.

Het kan zijn dat u daardoor minder snel terecht kunt op het spreekuur. We snappen dat dit vervelend is en het is niet de zorg die we graag zouden bieden. Helaas hebben we op dit moment geen andere optie. Voor spoed kunt u altijd terecht, maar voor sommige minder dringende vragen zal u langer moeten wachten.

Het kan zijn dat door de krappe bezetting er beperkt ruimte beschikbaar is om online afspraken in te plannen. Voor betrouwbare informatie over veelvoorkomende klachten verwijzen wij u graag naar www.thuisarts.nl

We doen onze uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en hopen op uw begrip. Verder wensen we u een mooie zomer.

Meer nieuws