Onze praktijk is dit jaar gestart met digitale vragenlijsten welke u invult voor uw bezoek aan de Praktijkondersteuner. Het invullen van deze vragenlijsten gaat via uw patientenportaal op MijnGezondheid.net of de bijbehorende app Medgemak.

Patiënten die voor een chronische aandoening zoals diabetes of hart- en vaatziekten periodiek gezien worden door de Praktijkondersteuner zullen circa 1 week voor de afspraak een uitnodiging krijgen voor het invullen van een vragenlijst.

Dit zorgt ervoor dat u in rust de vragen kan doornemen en invullen. Op deze manier bent u beter voorbereid op uw bezoek en kan u vast nadenken over de vragen die u wilt stellen aan uw Praktijkondersteuner. De antwoorden komen automatisch in uw dossier terecht en zijn zichtbaar voor de Praktijkondersteuner.

Door het vooraf invullen van de vragenlijst heeft de Praktijkondersteuner meer tijd om dieper op sommige onderwerpen in te gaan.

Meer uitleg treft u hier.

 

Meer nieuws