In onze praktijk ontvangen wij veel kwetsbare patiënten. Wij vinden het belangrijk dat zij met een veilig gevoel de praktijk kunnen bezoeken.

Om die reden willen wij u vragen om in het gebouw zoveel mogelijk rekening met elkaar te houden. Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht. Wel willen wij u vragen om in de wachtkamer en in de spreekkamer nog altijd 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Wij zullen u vragen om een schoon mondkapje te dragen wanneer wij bij het doen van lichamelijk onderzoek geen afstand van u kunnen houden. Wij dragen dan ook een mondkapje.

Daarnaast kan u bij binnenkomst uw handen desinfecteren. De dispenser hangt rechts van de ingang.

Om onnodige drukte te voorkomen willen wij u vragen niet eerder dan 5 minuten voor u afspraak plaats te nemen in de wachtkamer.

Onveranderd is ook onze dringend verzoek om bij luchtwegklachten en/of koorts niet zonder overleg naar de praktijk te komen. Neemt u een begeleider mee naar uw afspraak? Ook deze moet klachtenvrij zijn.

Meer nieuws