Met ingang van 26 juni is de mondkapjesplicht vervallen. Neemt u wel een mondkapje mee bij een bezoek aan onze praktijk.  In het gebouw en onze praktijk is het dragen van een mondneusmasker niet meer verplicht wanneer u 1,5 meter afstand kan houden. Lukt dit niet? Dan draagt u een mondneusmasker. Uw zorgverlener zal bij het doen van lichamelijk onderzoek een mondkapje dragen en u vragen ook een mondkapje op te zetten.
De huidige adviezen blijven daarnaast geldig. Zorg ervoor dat u 1,5 meter afstand bewaard, kom zoveel mogelijk alleen en kom niet eerder dan 5 minuten voor u afspraak de praktijk binnen. Bij luchtwegklachten en/of koorts komt u niet zonder overleg naar de praktijk. Bij binnenkomst kan u uw handen desinfecteren. De dispenser hangt rechts van de ingang. Wij willen u bedanken voor uw medewerking.

Meer nieuws