We hebben op donderdag 18 maart goed nieuws ontvangen over het hervatten van het vaccineren met het Astra-Zeneca vaccin. Wij hebben vertrouwen in het vaccin en zijn blij dat we u alsnog kunnen uitnodigen.

 Nieuwe datum

Patiënten die deze vaccinatie ronde aan de beurt zijn kunnen een nieuwe afspraak maken.

Doelgroep 1e Ronde:

  • Patiënten geboren in 1956, 1957 en 1958
  • Patiënten met een BMI van 40 of hoger
  • Patiënten met het syndroom van Down

U heeft hierover inmiddels een mail ontvangen of u zal uiterlijk dinsdag 23 maart een uitnodiging per post ontvangen. Het is belangrijk om voor donderdag 25 maart een digitale afspraak te maken. Indien u geen afspraak maakt voor 25 maart zullen wij een ander uitnodigen voor uw prik, zodat er geen vaccins ongebruikt blijven. Heeft u geen uitnodiging gehad en valt u wel in de doelgroep? Neem dan contact op met de praktijk voor donderdag 25 maart.

Meer nieuws