Wij vragen u dringend bij een bezoek aan het eerstelijnscentrum en onze praktijk een mondneusmasker te dragen. Deze maatregel geldt voor alle personen vanaf 12 jaar. We nemen deze maatregel, omdat de kans op besmetting in onze regio momenteel toegenomen is. Het eerstelijnscentrum en onze praktijk wordt bezocht door veel kwetsbare personen. Wij vinden het belangrijk dat zij ook met een veilig gevoel de praktijk kunnen bezoeken. De huidige adviezen blijven daarnaast geldig. Zorg ervoor dat u 1,5meter afstand bewaard, kom zoveel mogelijk alleen en kom niet eerder dan 5 minuten voor u afspraak de praktijk binnen. Bij luchtwegklachten en/of koorts komt u niet zonder overleg naar de praktijk.

Het Gelderse Vallei ziekenhuis heeft ook extra maatregelen genomen voor een veilig bezoek waaronder het dragen van een neusmondmasker verplicht is gesteld. Op onderstaande link treft u hierover aanvullende informatie.

mondneusmasker plicht Gelderse Vallei ziekenhuis

Meer nieuws