De praktijk werkt al een aantal jaar met MijnGezondheid.net voor het maken van afspraken of het bestellen van herhaalmedicatie. U kan de komende tijd ook gebruik maken van het stellen van online vragen. Deze vragen stelt u online-via een beveiligde verbinding-aan uw huisarts, praktijkondersteuner of doktersassistente. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Wij proberen binnen 3 werkdagen te reageren op uw online vraag.

Heeft u vragen of bent u ongerust over een klacht die in korte tijd is ontstaan of heeft u ernstige klachten? Neem dan telefonische contact met ons op, zodat wij u sneller kunnen helpen.

Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie nodig of kunt u gebruik maken van de DigiD app.

Klik hier om naar MijnGezondheid.net te gaan.

 

Meer nieuws