Behandelwensen bij corona

Er is de afgelopen tijd in de media veel aandacht besteed aan de vraag die door huisartsen wordt gesteld aan hun patiënten rondom de behandelwensen bij corona. Ook onze praktijk heeft aandacht voor deze vraag. Normaal gesproken voeren wij deze belangrijke gesprekken met u thuis of in de spreekkamer. Helaas is dit door de huidige crisis niet mogelijk.

Het kan gebeuren dat u wordt gebeld door een van de huisartsen of door de praktijkondersteuner om dit met u te bespreken. Dit gesprek kan u mogelijk helpen bij het maken van een keuze of eventueel uw zorgen over dit onderwerp wegnemen.

Hieronder treft u aanvullende informatie over behandelwensen bij corona.

Behandelwensen ten tijde van corona

Lees hier meer over op de website van thuisarts.nl en in onderstaande brief.

 

Meer nieuws