De griepvaccinaties worden dit jaar op dinsdag 15 oktober 2019 gegeven.

Patiënten die in aanmerking komen voor de griepvaccinatie ontvangen eind september een uitnodiging.
Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u wel in aanmerking komen voor de griepvaccinatie neem dan contact met ons op voor overleg.

Elk jaar worden velen van u uitgenodigd om een griepprik te komen halen op de praktijk. Dat kan zijn omdat u ouder dan 60 jaar bent of een chronische ziekte heeft. Wij maken een schatting van de hoeveelheid vaccins die we moeten bestellen. Dit doen we op basis van de gegevens die bij ons bekend zijn in het dossier. Het komt helaas voor dat wij vaccins overhouden. Dat is jammer, want deze worden weggegooid. Wij vragen u dan ook om, als u elk jaar een uitnodiging krijgt en de griepprik niet wilt hebben, dit aan ons door te geven. Wij maken dan een registratie in het dossier, zodat u in het vervolg geen uitnodiging meer krijgt.

Voor meer informatie over de griepvaccinatie klikt u op onderstaande link.

Infographic-2019

Meer nieuws